pondělí, října 09, 2006

Pivovarská flošna fest (Hradec Králové)
Víkend jsem tentokrát "zabil" tímto festiválkem. (zabil v dobrém slova smyslu, navíc neznám lepší způsob jak si psychicky odpočinout po zkurveném týdnu)

Festiválek začali Děti deště. Myslim že je tam pořadatelé dali schválně at se nestihnou ožrat do němoty :)) , ale to se vyplatilo a Děti předvedly super noisový nářez ......tahle kapela začíná být sakra dobrá.

Druhá věc Karl Marx. Tak tuhle hudbu se snažim pochopit už delší dobu, ale nějak se mi to nedaří. Zajímavý byl snad screamo duet s nějakým týpkem (který zněl fakt nakopaně), ale jinak sem jen udiveně koukal.
Třetí věc ......a rozhodně nejlepší věc za celý večer byli C. Tahle záležitost byla absolutně dokonalá ......o čemž také svědčí to, že byli dvakrát vytleskáni na podium (nepomohla ani výmluva "ale my už nic dalšího neumíme"). Rozhodně jde o jednu z nejlepších věcí co česká hudba nabízí ..........a tahle kapela se nebojí vam to na koncertě dokázat.
Další byli
GNU, kteří už svoje písně mají perfektně vyhrané takže to výborně šlapalo .....navíc jako přídeavek stejně jak na střeláku padl Mossad :) ....vyborny koncert .......myslim že fanoušek GNU si ani víc přát nemůže.
Deverova chyba .......tady snad ani není o čem ........prostě .. Táborským kapelám to sqěle šlape ..a navíc jsou na tom instrumentálně celkem nádherně. A tahle věc se snad musí líbit každému .

Poslední Zkoušku sirén jsem už nějak nevychytal :)) no tak snad někdy přístě.

Takže díky všem lidem co tuhle sqělou akci uspořádali ....díky organizaci jejichž jméno sem zapoměl za sqělé veganské jídlo a hlavě díky kapelám za to že hrajou.


To by bylo:)










3 Comments:

Blogger nedby said...

pivovarska flosna byla fajne. me nejvic potesili GNU, asi sem jim moc neveril, coz byla chyba, protoze takovej naval energie jen tak zase nebude :-) jinak nice blog :-)

10:55 odp.  
Blogger Koci said...

jj díky díky

GNU naživo to je perfektně syrová záležitost ......mi příjde že se Aran dycky mění v šílence uplně:))

11:01 odp.  
Anonymous Anonymní said...

ta organizace je
food not bombs

http://diy.freetekno.cz/fnb.htm

5:07 odp.  

Okomentovat

<< Home