neděle, února 18, 2007

Grunge session (Bílovec, Na střelnici)

Wishlist, Woodhome, Autopilot, Feedback stream

Po delší době zase jednou akce trochu mimo takže sem si "zacestoval" a mrkl se i trošku jinam než do Nory. Musím uznat že grunge moc rád nemám takže jsem ani moc nevěděl co očekávat, ale nakonec jsme byl více než mile překvapen ...mno.......

Jako první vystupují Opavští Wishlist .....pro tento večer to byla opravdu taková předkapela ......trochu připomínající to co hraje vypsaná fixa .........mno takže možná v devítce by mě to fest bralo, ale ted už moc ne ........mno ale na pěkné rozjetí večera celkem v klidku.

Druhá věc jsou pro mě nejvíc očekávaní Woodhome. Ze starších nahrávek to znám spíše jako takovou depresivní folkovou záležitost takže mě kapela svým novým nakopnutým soundem celkem dostala. Staré skladby, které byli dřív takové klidové ted jedou s bicíma dost hustě nabouchanou basou ...k tomu zůstávají pohodové písně, které jsou už na poprvé strašně chytlavé a typický hluboký hlas zpěváka. Už se těším až vyjde nová deska.

Dalším hodně milým překvapením večera jsou pro mě Autopilot. Těžko popsat styl co tahle kapela hraje ...taková noisová kytarovka (trošku robocop kraus možná) v některých místech s takovou elektropunkovou rytmikou ....v některých písních snad i německý zpěv, který tomu dodával právě tu atmosféru německých postpunkovek .....mno těžko popsatelné, ale naživo opravdu hodně rychlé a hodně dobré. Takovéhle kapely vidět na živo to je radost:))

Poslední jsou Slovenší Feedback stream:)).Tenhle set byl fakt hodně brutální. Kapela jako by si z toho dělala srandu, ale stejně do kytar dře brutání noisový rock and roll (prostě sypačky.....chlív........řež:) a do toho nějaké covery od smashing pumpkins, the cure atd.
Prostě jsme měl z téhle věci fakt pohodový pocit ...........čistá radost z mlácení do kytar ...navíc když to fakt sype :))

Mno nakonec šlo o fakt hodně pohodovou akci :)

1 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Zdar! Autopilot se rýsujou 21.4.07 v Noře, nechci to zakřiknout, bude to takový multi-žánrový večírek :-)

Více třeba na ICQ, nechci to zatím moc vykřikovat, kdyby se něco náhodou pokakalo, ale celkem brnknou 4 kapely, každá z jiného soudku (a Kauflant mezi nimi nebude, takže by tě to i mohlo bavit, he he...)

4:05 odp.  

Okomentovat

<< Home