neděle, října 29, 2006

Moimir Papalescu &The Nihilists (Nora club)

Údajně největší Norácká akce podzimu, což se hlavně projevilo na tom že to do nory dotáhlo i jiné "cílové" skupiny, takže bylo celkem narváno (i když čekal jsem ještě více lidí).
Jako předkapela zahráli Nesselsdorf-jejich vystoupení bych nějak nekomentoval:) (můj pohled na tuhle kapelu se od Jentakfestu nezměnil).

No a pak už přišli The Nihilists. Asi se nevyhnu srovnávání s jejich vystoupením na Colours of Ostrava .....na jednu stranu je větší pecka, když jsem je viděl poprvé a tak nějak nevěděl co mám čekat ..ale zase na druhou stranu byl jejich koncert v "klubíku" v mnoha ohledech lepší.
První skladba (asi největší vypalovačka z nového alba) Fast Car přišla po tradičním industriálním intru (podpořeném dýmem a celkem hustými stroboskopy:)). Dál už pak kapela předváděla perfektní set (složený hlavně s písní z nového alba) což publikum oceňovalo mohutným potleskem .......... bylo jasné že dnes večer bude "nášup" a po slovech "jste skvělí rádi vám dáme" hrajou The nihilists ještě 4 věci (mezi nimi i staré dobré jistoty z prvního alba "Perfect boy" a "Summer deviation").
Jo tenhle večer už člověk nemohl chtít víc .....takže zase jedna perfektní akce:)

4 Comments:

Blogger Vrm vrm mazlíčkové said...

koukam ze koncik se teda asi povedl :)

9:50 odp.  
Blogger Koci said...

no jakby ne :)
myslim že moimir sklamat nemuže (většina te hudby jede stejně ze sampleru :))

10:01 odp.  
Anonymous Anonymní said...

zklamat*

10:02 odp.  
Blogger Vrm vrm mazlíčkové said...

nj, ale stejne nekdo ten sampler musi vcas pustit :)))

10:38 odp.  

Okomentovat

<< Home