neděle, listopadu 12, 2006

mon insomnie, Folk3mail (tradičně nora:))

Mon insomnie je vlastně takový DIY projekt jedno člověka a jde o "emo folkové písničky". (něco podobného jak Lilac, ale zaroveň je to uplně o něčem jiném)
Trochu mi vadilo, že noisewriter zvolil elektrickou kytaru s takovým mírným drivem (dalo by se říct bluesovým) namísto akustické kytary, která mi na tyhle písničky příjde o dost lepší..........na druhou stranu to umožnilo zahrát noisové a post rockové chvilky(duvtipně použitý sampler :) což celé vystoupení skvěle obohatilo a taky ukázolo možnost kam by se mohla tvorba mon insomnie dále ubírat.
Myspace:http://myspace.com/moninsomnie
Web:http://moninsomnie.wz.cz/

Folk3mail nedávno vydali nové album (Místo na slunci) takže šlo o předvedení nových věcí. I když to vlastně ani tak není pravda, protože asi před pul rokem už tu Folk3mail hrál ve dvojčlené sestavě (Folk2mail:)) většinu nových věci (z připravovaného alba:)). Mno ted to bylo takové "oficiální" navíc obohacené o basu (MiouMiou-tuhle basu prostě poznáte,at hraje kdekoliv) a bicí.
Na jednu stranu to ted o dost víc šlapalo a bylo to dost pestré, ale vystoupení kytara + klavesy se mi zdálo takové lepší, bylo to víc folkovější a osobňejší. Tentokrát byl zase koncert našlapaný po hudební stránce. Kapely z piper records začínají mít poslední dobou sakra dobré koncerty......mno jen tak dál:)
Web:http://www.piperrecords.cz/artists/folk3mail.htm

1 Comments:

Blogger Unknown said...

ad mirny drive.. mam maly kombo, takze kdyz se vic zesili, tak to zacne takhle zkreslovat :))
t.

6:07 odp.  

Okomentovat

<< Home