středa, ledna 03, 2007

Micro Audio Waves

Micro Audio Waves-No Waves (2005)
Tohle CD jsem prostě zkusil jen tak náhodně a i když se to málokdy povede tak ted šlo o 100% trefu .....mno alespon něco .......takže první objev nového roku :))

Micro Audio Waves
, ve své době ještě jako duo, vtrhli se svými elektro výboji na domácí portugalskou scénu v roce 2000. Jejich eponymní debutové album vydané v roce 2002 v sobě skrývá kompozice ovlivněné experimentální elektronickou hudbou a neskrývanou zálibou v minimalismu. Nový směr jejich tvorba nabírá až s příchodem zpěvačky Claudie, díky které se skladby od čistě elektronického vyznění více ubírají k elektro-akustickým kompozicím, aniž by však rozrušovaly svůj experimentální nádech. Výsledkem jejich snažení je album No Waves (2005), se kterým kapela sklízí úspěch na mezinárodních festivalech a které také bylo vyhlášeno nejlepším albem prestižních Qwartz Electronic Music Awards udělovaných v Paříži.
-muzikus-
Tahle deska je podle mě absolutní úlet jak již zminovaným minimalismem tak i experimentací. Myslím že se najde spousta lidí co si řekne že je tohle blbost, ale ja si to prostě po prvním poslechu musel pustit znova.
Super věc.
http://www.microaudiowaves.com/
www.myspace.com/microaudiowaves

0 Comments:

Okomentovat

<< Home